over Erik/contact

Erik kijkt anders. Erik’s kijk op anderen is anders. Anders zou Erik Erik niet zijn! Erik is fotograaf van beroep en daarvoor in dit vak geschoold. Waardoor Erik anders heeft leren kijken.

Erik fotografeert. Hij stelt hoge eisen. Niet alleen aan zichzelf. Aan zijn apparatuur, aan de locatie en aan het licht. Erik componeert met licht, zoals een componist met noten aan de haal gaat. Zet daar alles voor in. Zijn ervaring, zijn vakmanschap en zijn streven naar het (bijna) volmaakte.

Erik is sportief. Hij houdt van de uitdaging en calculeert een zeker risico op voorhand in. Mountainbiken bijvoorbeeld. Wijkt daardoor bewust af van de geplaveide paden, hetgeen weleens kwalijke gevolgen kan hebben. Heeft door dit soort ongemakken geleerd geduld te hebben. Geduld dat hij weer toepast in zijn professionele werk.

Erik weet dat de schade niet altijd gepaard hoeft te gaan met schande, hetgeen hem ook geleerd heeft te relativeren. Wat als resultaat heeft opgeleverd dat hij juist daardoor heel precies te werk gaat.
Daarnaast staat Erik in voor kwaliteit. Daar zal hij nooit op af gaan dingen! Zie zijn werk, werp een blik op/in zijn portfolio.

Nieuwsgierig geworden?! Werp die blik!

Wik, 18-augustus 2015

Contact

Gebruik het formulier hieronder om contact op te nemen met Erik Boschman fotografie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.